Over Jasper van Eijck

Mijn passie is het ontwikkelen van online business

Jasper van EijckWie is Jasper van Eijck?

Geboren en getogen in Den Haag, woon ik nu al geruime tijd in Rotterdam. Dat is lekker als overtuigd Ajax-fan! Jarenlang internet ondernemer geweest. Internet en online business is mijn passie. Ik heb er ook wel een beetje verstand van. En van managen. Ik hou ervan om met mensen te werken.

Ook hou ik van mijn gezin. Mijn lieve vrouw Chantal van Eijck. En mijn 4 kids: Amelie (13), Eline (10), Fay (4) en Beau (1). Mijn sportieve ei kan ik kwijt bij Groen Geel, als laatste man van Heren 13.

Na een uitdagende tijd zowel zakelijk als privé kan ik weer naar voren kijken. Ik word daarbij ook geholpen door Vera Possel (aanrader!). Ik ben momenteel full time huisman. Met twee nog jonge kinderen een cadeautje! Ik doe een aantal leuke eigen projecten en ik help vrienden bij hun online uitdagingen.

Als interim e-commerce manager of online marketeer neem ik opdrachten aan via Lire La Suite Communications. Maar ik kan er nog wel wat bij hebben! Dus heb je een uitdaging, neem contact met me op en-of download mijn cv.

Jasper van Eijck’s blog

Wat kan je verwachten op deze site? Mijn verhaal. Ik heb in het verleden al vaker blogs geschreven, met name voor Lire La Suite. Ik heb echter meer verhalen te vertellen. De wereld van Jasper van Eijck als het ware. Dat is dus over mijn gezin, of over mijn passies: online, games, gadgets, muziek en beeld. Reageren staat vrij en delen wordt gewaardeerd.

Chantal van Eijck

Mijn vrouw. Ze staat al jaren aan mijn zijde. In voor- en tegenspoed. De liefde van mijn leven. Moeder van Fay en Beau. We hebben veel aan elkaar, ook al denk ik dat ik iets meer op haar leun de laatste jaren. Zij bouwt aan haar carriere bij ANWB Online. Mijn vrouw schrijft ook. Wil je meer van mij en ons gezin weten dan raad ik je aan om haar blog ook te volgen.

 

Enjoy!

Jasper van Eijck